Μενού
Το καλάθι σας

Σταυρός βάπτισης χρυσός 14κ για αγόρι με αλυσίδα στ096

Σταυρός βάπτισης χρυσός  14κ για αγόρι  με αλυσίδα  στ096
Limited Δωρεάν -13 %
Σταυρός βάπτισης χρυσός 14κ για αγόρι με αλυσίδα στ096


Σταυρός Βάπτισης Χρυσός με Λευκόχρυσο 14 Καρατίων για Αγόρι με Αλυσίδα ΣΤ096

Ένας μοναδικός και ξεχωριστός σταυρός για τη βάπτιση του παιδιού σας

Ο Σταυρός Βάπτισης Χρυσός με Λευκόχρυσο 14 Καρατίων για Αγόρι με Αλυσίδα ΣΤ096 είναι ένα μοναδικό και ξεχωριστό κόσμημα που θα αποτελέσει ένα ιερό κειμήλιο για το παιδί σας. Είναι κατασκευασμένος από χρυσό 14 καρατίων και διαθέτει ένα ιδιαίτερο σχέδιο που συνδυάζει χρυσό και λευκόχρυσο. Η αλυσίδα είναι επίσης κατασκευασμένη από χρυσό 14 καρατίων και έχει μήκος 45 εκατοστά.

Ο σταυρός έχει συνολικό βάρος 2,9 γραμμάρια, εκ των οποίων 1,2 γραμμάρια είναι η αλυσίδα και 1,7 γραμμάρια ο σταυρός. Οι διαστάσεις του σταυρού είναι 2 x 2 εκατοστά.

Το σχέδιο του σταυρού είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και το καθιστά ένα μοναδικό και ξεχωριστό κομμάτι. Ο σταυρός έχει κλασικό σχήμα και διαθέτει ένα πλαίσιο από λευκόχρυσο που τον πλαισιώνει. Αυτό το σχέδιο τον καθιστά ένα κόσμημα που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση.

Ο σταυρός είναι χειροποίητος και σχεδιασμένος στην Ιταλία, από έμπειρους τεχνίτες με μεγάλη παράδοση στην κατασκευή κοσμημάτων. Η κατασκευή του είναι άριστη και η ποιότητα του χρυσού είναι εγγυημένη από τα Κοσμήματα Κουμιαν, τα οποία δραστηριοποιούνται στον χώρο των κοσμημάτων από το 1921.

Ο σταυρός συνοδεύεται από πολυτελή συσκευασία δώρου, η οποία τον καθιστά ιδανικό για δώρο σε κάθε περίσταση.

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Μοντέλο: στ096
377,00€
433,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 304,03€
espa