Μενού
Το καλάθι σας

Η εταιρεία μας


Τρεις γενιές αφοσίωσης στην ποιότητα και την τέχνη

Τα Κοσμήματα Κουμιάν είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 100 ετών στην Αθήνα. Από το 1921, η επιχείρηση προσφέρει στους πελάτες της μοναδικά κοσμήματα και ρολόγια κατασκευασμένα από τα πιο ποιοτικά υλικά.

Η ιστορία μας

Η ιστορία των Κοσμημάτων Κουμιάν ξεκινά το 1921, όταν ο Αράμ Κουμιάν, από την πόλη, άνοιξε ένα μαγαζάκι στην Κυψέλη στην οδό Ζακύνθου 4. Ασχολούνταν με επισκευές ρολογιών και στην βιτρίνα του καταστήματος υπήρχε μόνο ένα ρολόι, τίποτα άλλο!

Καθώς μεγάλωνε ο γιος του ο Ζαδίκ Λάμπρος Κουμιάν, αγάπησε την δουλειά και την τέχνη και ανέλαβε ο ίδιος την επιχείρηση. Μεγάλωσε την επιχείρηση φτιάχνοντας και χειροποίητα κοσμήματα. Οι Αθηναίοι και οι Κυψελιώτες τον στήριξαν σε αυτή του την προσπάθεια και έγινε γνωστός σε όλη την Αθήνα.

Τα τελευταία 20 χρόνια, μαζί με τον γιο του πλέον, Παναγιώτη Κουμιάν, πατέρας και γιος συνεχίζουν να ξεχωρίζουν σε ένα κατάστημα κόσμημα για την Αθήνα στην καρδιά της πόλης.

Τα προϊόντα μας

Τα  Κοσμήματα  Κουμιάν προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων:

Η ποιότητα μας

Τα Κοσμήματα Κουμιάν είναι κατασκευασμένα από τα πιο ποιοτικά υλικά, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού 14 καρατίων. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί μόνο τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τεχνικές για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της είναι ανθεκτικά και όμορφα.

Η εξυπηρέτησή μας

Τα Κοσμήματα Κουμιάν είναι αφοσιωμένα στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Η επιχείρηση διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν το τέλειο κόσμημα για κάθε περίσταση.

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας σήμερα για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία προϊόντων μας και να απολαύσετε την εξαιρετική εξυπηρέτησή μας.


ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!


ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ 064408403000
espa