Μενού
Το καλάθι σας

Βαπτιστικός Σταυρός 14Κ Χρυσός με Αλυσίδα Σ156

Βαπτιστικός Σταυρός 14Κ Χρυσός με Αλυσίδα Σ156
Limited Δωρεάν -21 %
Βαπτιστικός Σταυρός 14Κ Χρυσός με Αλυσίδα Σ156

Ο Σταυρός Βάπτισης 14Κ Χρυσός με Αλυσίδα Σ156 είναι ένα μοναδικό και ξεχωριστό κόσμημα που θα συνοδεύει το παιδί σας για μια ζωή. Είναι κατασκευασμένο από χρυσό 14 καρατίων και διαθέτει ένα τρισδιάστατο σχέδιο. Η αλυσίδα είναι επίσης από χρυσό 14 καρατίων και έχει μήκος 45 cm. Το συνολικό βάρος του σταυρού και της αλυσίδας είναι 2,3 γραμμάρια. Ο σταυρός είναι εγγυημένος από τα κοσμήματα Κουμιαν και διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου.

Το κόσμημα αυτό είναι ιδανικό για τη βάπτιση ενός παιδιού. Είναι ένα κόσμημα που θα θυμίζει στο παιδί σας την ημέρα της βάπτισής του και την αγάπη των γονιών του. Ο σταυρός αυτός είναι επίσης ένα κόσμημα που θα συνοδεύει το παιδί σας σε όλη του τη ζωή και θα του χαρίσει δύναμη και προστασία.

Εκτός από την υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο Σταυρός Βάπτισης 14Κ Χρυσός με Αλυσίδα Σ156 διαθέτει επίσης ένα μοναδικό και ξεχωριστό σχέδιο. Το τρισδιάστατο σχέδιο κάνει το κόσμημα αυτό να ξεχωρίζει από τα άλλα κοσμήματα. Το κόσμημα αυτό είναι ιδανικό για κάθε παιδί που θέλει να έχει ένα ξεχωριστό και μοναδικό κόσμημα.

Εάν ψάχνετε για ένα μοναδικό και ξεχωριστό κόσμημα για τη βάπτιση του παιδιού σας, ο Σταυρός Βάπτισης 14Κ Χρυσός με Αλυσίδα Σ156 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Μοντέλο: s156
299,00€
377,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 241,13€
espa