Μενού
Το καλάθι σας

Χριστός και Κωσταντινάτο 14 Καρατίων Διπλής Όψης

Χριστός και Κωσταντινάτο 14 Καρατίων Διπλής Όψης
-17 %
Χριστός και Κωσταντινάτο 14 Καρατίων Διπλής Όψης
  • Διπλή όψη: Το κολιέ φέρει την εικόνα του Χριστού στην μία πλευρά και την εικόνα του Κωσταντίνου του Μεγάλου, με το γνωστό "Εν Τούτω Νικά", στην άλλη. Αυτός ο συνδυασμός συμβόλων αγγίζει την ψυχή και εκφράζει την πίστη, την ελπίδα και την ιστορική κληρονομιά.
  • Χρυσός 14 καρατίων: Κατασκευασμένο από χρυσό 14 καρατίων, ένα πολύτιμο μέταλλο που διατηρεί την λάμψη και την αξία του στο χρόνο. Η άψογη τεχνική και η λεπτομερής επεξεργασία εγγυώνται την ανθεκτικότητα και την διαχρονική ομορφιά του κοσμήματος.
  • Κατάλληλο για νεογνά: Με διάμετρο 2 εκατοστά και βάρος 1,66 γραμμάρια, το κολιέ έχει ιδανικό μέγεθος για να φορεθεί από ένα νεογέννητο. Αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για το χρύσωμα, προσφέροντας ένα συμβολικό δώρο γεμάτο αγάπη και ευλογία.
  • Ελληνική και ιταλική δεξιοτεχνία: Η δημιουργία του κοσμήματος φέρει την υπογραφή της Κουμιαν, μίας ελληνικής εταιρείας με μακρά παράδοση στην αργυροχρυσοχοΐα. Συνδυάζοντας την ελληνική δεξιοτεχνία με την ιταλική φινέτσα, το κολιέ "Χριστός και Κωνσταντινάτο" αποτελεί ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής.
  • Πολυτελής συσκευασία δώρου: Το κολιέ έρχεται σε μία πολυτελή συσκευασία δώρου, προσδίδοντας μία αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας. Η συσκευασία αυτή το καθιστά ιδανικό για να το προσφέρετε ως δώρο σε κάθε περίσταση.

Συμβολισμός:

Το κολιέ "Χριστός και Κωνσταντινάτο" φέρει ένα βαθύ συμβολισμό που αγγίζει την ψυχή. Η εικόνα του Χριστού συμβολίζει την αγάπη, την θυσία και την σωτηρία, ενώ η εικόνα του Κωνσταντίνου του Μεγάλου και το "Εν Τούτω Νικά" υπενθυμίζουν την δύναμη της πίστης, την νίκη του καλού έναντι του κακού και την ιστορική σημασία της χριστιανοσύνης.

Επιλέγοντας το κολιέ "Χριστός και Κωνσταντινάτο 14 καρατίων", κάνετε ένα δώρο γεμάτο νόημα και διαχρονική αξία. Προσφέρετε ένα σύμβολο πίστης, ελπίδας και ιστορικής μνήμης, ένα κειμήλιο που μπορεί να περάσει από γενιά σε γενιά, διατηρώντας ζωντανή την πνευματικότητα και την παράδοση.

Κουμιαν: Από το 1921

Η Κουμιαν, με την μακρά ιστορία και φήμη της στην αργυροχρυσοχοΐα, εγγυάται την ποιότητα, την αυθεντικότητα και την αξία κάθε κοσμήματος που φέρει το όνομά της.

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Μοντέλο: ko4
189,00€
229,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 152,42€
espa