Μενού
Το καλάθι σας

Βαπτιστικός Σταυρός Χρυσός Με Αλυσίδα 14κ για Κορίτσι με ζιργκον s178

Βαπτιστικός Σταυρός Χρυσός Με Αλυσίδα 14κ για Κορίτσι με ζιργκον  s178
Limited Δωρεάν -18 %
Βαπτιστικός Σταυρός Χρυσός Με Αλυσίδα 14κ για Κορίτσι με ζιργκον s178

Ο Βαπτιστικός Σταυρός Χρυσός Με Αλυσίδα 14κ για Κορίτσι με ζιργκόν είναι ένα μοναδικό και ξεχωριστό κόσμημα που θα συνοδεύει το παιδί σας για μια ζωή. Είναι κατασκευασμένος από χρυσό 14 καρατίων και διαθέτει ένα τρισδιάστατο σχέδιο με λευκά ζιρκονία. Η αλυσίδα είναι επίσης από χρυσό 14 καρατίων και έχει μήκος 45 cm. Το συνολικό βάρος του σταυρού και της αλυσίδας είναι 3,3 γραμμάρια. Ο σταυρός είναι εγγυημένος από τα κοσμήματα Κουμιαν και διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου.

Ο σταυρός αυτός είναι ένα ιδανικό δώρο για τη βάπτιση ενός παιδιού. Είναι ένα κόσμημα που θα θυμίζει στο παιδί σας την ημέρα της βάπτισής του και την αγάπη των γονιών του. Ο σταυρός αυτός είναι επίσης ένα κόσμημα που θα συνοδεύει το παιδί σας σε όλη του τη ζωή και θα του χαρίσει δύναμη και προστασία.

Επιπλέον, ο σταυρός αυτός είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι εγγυημένος από τα κοσμήματα Κουμιαν. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο σταυρός αυτός θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Εάν ψάχνετε για ένα μοναδικό και ξεχωριστό κόσμημα για τη βάπτιση του παιδιού σας, ο Βαπτιστικός Σταυρός Χρυσός Με Αλυσίδα 14κ για Κορίτσι με ζιργκόν είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Μοντέλο: s178
410,00€
500,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 330,65€
espa